You are here:

FRY TOP Gazi

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Pllakë e ngjitur në pllakë e cila garanton një zonë më të madhe gatimi dhe eliminon zonat e grumbullimit të papastërtive. Shpërndarja uniforme e nxehtësisë falë pranisë së ndezësve të shumtë të vendosur nën pllakë. Pjatë e kromuar. Rregullimi i temperaturës nga 100°c në 280°c.
Falë certifikimit jet-proofing (IPX5) të marrë përmes testeve specifike, mund të lahet në fund të ditës së punës pa cenuar funksionalitetin dhe sigurinë. Shiriti i përparmë është një bazë e rehatshme për kuzhinierin; mban një distancë të sigurt nga tavolina e punës dhe kështu mbron nga përplasjet aksidentale me atë që qëndron në tavolinat e punës dhe në të njëjtën kohë dorezat.