You are here:

Tave Gazi

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Mbulesa të jashtme dhe këmbë prej çeliku inox. Lartësia e tavolinës së punës e rregullueshme nga 840 në 900 mm. Topat me trashësi 2 mm Disponohen me legen prej hekuri dhe inox. Kapakë të fortë me dy mure, vetë-balancues prej çeliku inox për të reduktuar humbjen e nxehtësisë. Ngarkimi i ujit nëpërmjet valvulës solenoide. Temperatura e gatimit e kontrolluar nga termostati me rregullim nga 100 në 280°C. Versioni me gaz Ngrohje me djegës prej çeliku të kromuar. Valvul sigurie me termoçift, ndezje elektrike. Ngritje manuale ose me motor. Versioni elektrik Ngrohje nëpërmjet rezistencave të blinduara Incoloy.

Temperatura e gatimit e kontrolluar nga termostati me rregullim nga 100 në 280°C. Pajisjet e certifikuara për direktivën e tensionit të ulët 2014/35/BE sipas skemës ndërkombëtare CB. Falë certifikimit të papërshkueshmërisë jet-water (IPX5) të marrë përmes testeve specifike, mund të lahet në fund të ditës së punës, pa cenuar funksionalitetin dhe sigurinë e tyre. Shiriti i përparmë është një pikë mbështetëse e rehatshme për kuzhinierin; ju lejon të qëndroni në distancën e duhur të sigurt nga tavolina e punës dhe për këtë arsye mbron nga ndikimet aksidentale me çdo gjë të vendosur në tavolinë.