You are here:

Grillë Gazi

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Grillë Gazi Gure LAVA
Mbulesa të jashtme dhe këmbë prej çeliku inox. Lartësia e tavolinës së punës e rregullueshme nga 840 në 900 mm. Maja me trashësi 2 mm. AISI 304 djegës çeliku i kontrolluar nga valvula e sigurisë dhe termocouple. Ndezja piezo. Temperatura e rregullueshme deri në 350 °C. Pajisja e rregullimit të lartësisë së rrjetës në dy nivele. Kanal me vrimë kullimi dhe sirtar dhe grumbullim të mbetjeve të yndyrës dhe mbetjeve. Sirtar i brendshëm për mbledhjen e mbetjeve të karbonit.
Fushë më e madhe, e zhytur e yndyrës në tavolinën e punës, aksesor më i lehtë për t’u pastruar dhe më i gjerë HUMIDIFIER për menaxhimin optimal të disa llojeve të gatimit. Rregullimi i lartësisë së skarës për trajtimin e llojeve të ndryshme gatimi 4 lloje grilash të disponueshme: mish, peshk, çelik inoks i përzier dhe gize e kthyeshme versioni mish/peshk. Ndryshimi i llojit të gatimit edhe në pajisjen GAS Grill / gur lavë, me aksesorë të dedikuar. Në versionet me gaz , fuqia rregullohet nga një trokitje e lehtë e ndryshueshme vazhdimisht për të përshtatur nxehtësinë e pllakës së nxehtësisë me llojin e gatimit.