You are here:

Sobe Gatimi me 2 Vatra me Gaz

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Grila të smaltuara prej gize me fole të gjata për lëvizjen e lehtë të tiganëve ndërmjet zjarrit. Djegësit prej gize me fuqi të lartë 3,5- 5,7- 7 dhe 10 kW. Flakë pilot e mbrojtur me mbrojtje të lëvizshme dhe lehtësisht të larë. Falë certifikimit të mbrojtjes jet-proofing (IPX5) të marrë përmes testeve specifike, mund të lahet në fund të ditës së punës pa cenuar funksionalitetin dhe sigurinë. Shiriti i përparmë është një bazë e rehatshme për kuzhinierin; mban një distancë të sigurt nga tavolina e punës dhe kështu mbron nga përplasjet aksidentale me atë që qëndron në tavolinat e punës dhe në të njëjtën kohë dorezat.

Pjesa e sipërme e derdhur tërësisht e bërë nga pllakë e trashë çeliku inox. Grila të smaltuara prej gize me fole të gjata për lëvizjen e lehtë të tiganëve ndërmjet zjarrit. Në dispozicion grila opsionale shufra inox. Djegësit prej gize me fuqi të lartë (3,5- 5,7- 7 dhe 10 kW). Ndezja piezoelektrike e djegësve në dispozicion si opsion. Aksesor i lëvizshëm i tasave prej çeliku inoks me dy zjarre. Grila të smaltuara prej gize me fole të gjata për lëvizjen e lehtë të tiganëve ndërmjet zjarrit. Djegësit prej gize me fuqi të lartë 3,5- 5,7- 7 dhe 10 kW. Flakë pilot e mbrojtur me mbrojtje të lëvizshme dhe lehtësisht të larë.