You are here:

Ngrohes Elektrik Patatesh

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Rezistencë superiore ndaj rrezeve infra të kuqe. Rezistencë më e ulët nën vaskë. Temperatura e rregullueshme nga 30 në 90 °C nëpërmjet termostatit.

Pajisjet e certifikuara për direktivën e tensionit të ulët 2014/35/BE sipas skemës ndërkombëtare CB. Falë certifikimit të papërshkueshmërisë jet-water (IPX5) të marrë përmes testeve specifike, mund të lahet në fund të ditës së punës, pa cenuar funksionalitetin dhe sigurinë e tyre. Shiriti i përparmë është një pikë mbështetëse e rehatshme për kuzhinierin; ju lejon të qëndroni në distancën e duhur të sigurt nga tavolina e punës dhe për këtë arsye mbron nga ndikimet aksidentale me çdo gjë të vendosur në tavolinë dhe në të njëjtën kohë edhe pullat.