OZUNI HORECA

Dhoma Frigoriferike & Pajisje Industriale Inoxi.

Prej viti 2010

Ozuni Horeca ofron shitje, riparim dhe asistencë teknike për Dhoma Frigoriferike dhe Pajisje për Bar-Restorante, Hotele, Pastiçeri, etj..!

Ofrohen produkte të reja dhe të përdorura, produkte profesionale për biznesin tuaj!

Riparimi ofrohet në ambjentet tona ose në biznesin tuaj. Për çdo pajisje ofrojmë asistencë teknike dhe garanci! Operojmë në të gjithë Shqipërinë!

Shumëllojshmëri produktesh

Bare, Restorante, Pasticeri, Gelateri, Piceri, Fast-food, Furra Buke, Markete

Përse Ozuni Horeca?

Distributor Zyrtar i Baron Profesional & Bambas Frost!
Eksperience disa vjecare ne treg, cilesi ne produkte dhe korrektesi me cdo klient, kudo ne Shqiperi.

Produktet me te fundit

JU MIREPRESIM PRANE AMBJENTEVE TONA