Mirësevini në Ozuni Horeca

Përmirësoni Biznesin tuaj me Produkte Inox-i nga
Ozuni Horeca.

Ozuni Horeca, furnizuesi kryesor i produkteve të Inox-it me cilësi të lartë për Bare, Restorante, Furra, Piceri, Gelateri, Pasticeri, Markete, etj… Gama jonë e gjerë e produkteve është krijuar për të përmbushur nevojat specifike të klientëve tanë, duke siguruar qëndrueshmëri, funksionalitet dhe stil. Në Ozuni Horeca, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë përsosmëri dhe të tejkalojmë pritjet e klientëve tanë.

Ozuni horeca ofron produkte inox të nivelit të lartë. Bashkëpunojmë me Kompani Prestigjoze ndërkomëtare si Baron Profesional, Bambas Frost, etj. Cilësia dhe qëndrueshmëria e produkteve të tyre janë të pakrahasueshme. Profesionalizmi i ekipit dhe vëmendja ndaj detajeve i tejkalon pritshmëritëte tuaja.

Prej.

2010

Eksperiencë

5500

+

Produkte të shitura

100

%

Cilësia

Vizioni

Të krijojmë një treg klientësh të njëjtë me tregun europian duke sjellë ide inovative dhe produkte të cilat tregtohen në të gjithë botën.

Misioni

Të sjellim tek ju cilesinë dhe rehatinë e munguar, duke ju ofruar produkte të certifikuara dhe me garanci të plotë. Gjithashtu, t’ju ofrojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh në artikujt për biznesin tuaj.

Perse zgjedhja juaj duhet te jete Ozuni Horeca?

Kualitet

Prej fillimeve tona kemi tregëtuar produktet më cilësorë në treg.

Eksperience

Eksperienca disa vjecare në këtë fushë sjell për ju produktet inovative dhe komforte.

Partnere Nderkombetare

Partneritet ndërkombëtar me markat më prestigjoze.

Porosi Online & Showroom

Mund të porosisni online ose ju mirëpresim në ambjentet ton.

Na Kontaktoni për një preventi ose pë më shumë informacion!