You are here:

Friteze

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Friteze Gazi ose Elektrike

Mbulesa të jashtme dhe këmbë prej çeliku inox. Lartësia e tavolinës së punës e rregullueshme nga 840 në 900 mm. Maja me trashësi 2 mm. Depozita inox AISI 18/10 me zonë të ftohtë dhe zonë zgjerimi me shkumë. Gjelat e kullimit të naftës. Tabaka për grumbullimin e vajit sipas kërkesës. Termostati i sigurisë (230°C) kundër temperaturave të tepërta të vajit Versioni i gazit: Ngrohja me djegës inox jashtë rezervuarit (1 model rezervuari me djegës në rezervuar gjithashtu disponohet). Temperatura e vajit e kontrolluar nëpërmjet termostatit mekanik me rregullim nga 100 në 185°C ose elektronik, me rregullim nga 100 në 185°C, tastierë me 4 taste, ekran me 3 shifra, rregullim pid dhe cikli i shkrirjes. Versioni elektrik: Ngrohja nëpërmjet rezistencës së blinduar prej çeliku inox AISI 304 brenda rezervuarit dhe e rrotullueshme me mbi 90° në versionin me rezervuar 22 lt. Element ngrohës plotësisht i nxjerrshëm në versionin me rezervuar 10 dhe 15 litra.

Tiganët kanë një zonë të madhe derdhjeje dhe një zonë të ftohtë në fund për të mbledhur grimcat e ushqimit dhe për të zgjatur jetën e vajit. Jepet konvektor për grumbullimin e papastërtive. Ky element lehtëson depozitimin e papastërtive në zonën e ftohtë, duke parandaluar depozitimin e papastërtive në zonat e nxehta të rezervuarit.