You are here:

Elemente Neutrale

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Ndarja prej çeliku inox mund të aksesohet me dyer, sirtarë dhe pajisje ngrohjeje. Udhëzues kundër majë për kontejnerët gastronorm. Derë e varur me dorezë termike dhe bravë magnetike, e disponueshme me hapje djathtas ose majtas. Sirtar i montuar në rrëshqitëse teleskopike prej çeliku inox që funksionojnë në kushineta topash. Kapaciteti i ngarkesës për çdo sirtar kg 60.
Falë certifikimit jet-proofing (IPX5) të marrë përmes testeve specifike, mund të lahet në fund të ditës së punës pa cenuar funksionalitetin dhe sigurinë. Shiriti i përparmë është një bazë e rehatshme për kuzhinierin; mban një distancë të sigurt nga tavolina e punës dhe kështu mbron nga përplasjet aksidentale me atë që qëndron në tavolinat e punës dhe në të njëjtën kohë dorezat.