You are here:

Friteze EVO

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Friteze Gazi ose Elektrike EVO

Tavolina e punës, rezervuari i gatimit dhe pulti i bërë nga AISI 304. Depo gatimi i derdhur me profil të brendshëm të rrumbullakosur. E pajisur me një ndarje të madhe përpara për zgjerimin e vajit dhe shkumave. Zona e madhe e ftohtë në pjesën e poshtme garanton integritetin e vajit të përdorur për më gjatë. Rivendosja manuale e termostatit të sigurisë. Filtri i heqshëm, shporta, kapaku dhe kolektori për rubinetin e shkarkimit të furnizuar. Këmbë të rregullueshme në lartësi prej çeliku inox. Vlerësimi i mbrojtjes IPX5. Versioni me gaz Djegësi inox jashtë rezervuarit. Temperatura e vajit rregullohet nga termostati. Versioni elektrik Rezistencë e blinduar në çelik inox AISI 304, brenda rezervuarit, i rrotullueshëm me mbi 90°.
Paneli i kontrollit me ekran me prekje 7″ me rezolucion të lartë, i thjeshtë dhe intuitiv. Qarkullimi dhe filtrimi i vajit Mundësia e zgjedhjes automatike midis një përzgjedhjeje të recetave të paracaktuara dhe të testuara që mund të ruhen nga përdoruesi.