You are here:

Fry Top Supreme me Gaz

Sirtar i madh për grumbullimin e yndyrës me kapacitet për të gjithë vëllimin e kanalit rrethues Dizajni i pllakës me shirita garanton pastrim deri në fund të pllakës së pa salduar për të shpejtuar ndërhyrjet e mirëmbajtjes dhe çdo zëvendësim në vend Pllakë e pa salduar në tryezën e makinës me optimizim të pikave strukturore që i nënshtrohen stresit termik Prerje termike që lehtëson përdoruesin dhe makineritë ngjitur. Temperatura uniforme e gatimit në të gjithë pjatën. Optimizimi i nxehtësisë në zonën e gatimit dhe rritja e komoditetit të operatorëve në kuzhinë. Kompleti i shpërndarësit të ujit disponohet si aksesor

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

Mbulesa të jashtme dhe këmbë prej çeliku inox. Lartësia e tavolinës së punës e rregullueshme nga 840 në 900 mm. Maja me trashësi 2 mm. Pllakë gatimi 15 mm e trashë krejtësisht e pavarur nga pjanura. Kanal i madh që mund të vërshohet përgjatë gjithë perimetrit të pjatës për grumbullimin e mbetjeve të gatimit, i prirur nga pjesa e përparme që lëngjet të derdhen në sirtarin e madh. Pjata gatimi të bëra me sipërfaqe sateni dhe sipërfaqe të veshura me hekur të butë, çelik AISI430 ose krom të fortë të lëmuar, të gjitha të disponueshme në versionin e lëmuar, të përzier ose me shirita. Sirtar i madh për grumbullimin e yndyrës. Dimensionet e modulit: 40,60,80 Në modulet me 120 gjerësi pjata e gatimit ulet në lidhje me sipërfaqen me 40 mm dhe anohet me 10 mm drejt pjesës së përparme të makinës. Versioni me gaz: djegës tubular me flakë të vetë-stabilizuar me uniformitet të madh të shpërndarjes së nxehtësisë. Rregullimi i temperaturës nëpërmjet rubinetit të rregullueshëm (temperaturë mbi 300°C) ose valvul sigurie termostatike me termoelement (90-280°C).