The7 Products

FRY TOP Gazi

Pllakë e ngjitur në pllakë e cila garanton një zonë më të madhe gatimi dhe eliminon zonat e grumbullimit të papastërtive. Shpërndarja uniforme e nxehtësisë falë pranisë së ndezësve të shumtë të vendosur nën pllakë. Pjatë e kromuar. Rregullimi i temperaturës nga 100°c në 280°c.
Falë certifikimit jet-proofing (IPX5) të marrë përmes testeve specifike, mund të lahet në fund të ditës së punës pa cenuar funksionalitetin dhe sigurinë. Shiriti i përparmë është një bazë e rehatshme për kuzhinierin; mban një distancë të sigurt nga tavolina e punës dhe kështu mbron nga përplasjet aksidentale me atë që qëndron në tavolinat e punës dhe në të njëjtën kohë dorezat.

Elemente Neutrale

Ndarja prej çeliku inox mund të aksesohet me dyer, sirtarë dhe pajisje ngrohjeje. Udhëzues kundër majë për kontejnerët gastronorm. Derë e varur me dorezë termike dhe bravë magnetike, e disponueshme me hapje djathtas ose majtas. Sirtar i montuar në rrëshqitëse teleskopike prej çeliku inox që funksionojnë në kushineta topash. Kapaciteti i ngarkesës për çdo sirtar kg 60.
Falë certifikimit jet-proofing (IPX5) të marrë përmes testeve specifike, mund të lahet në fund të ditës së punës pa cenuar funksionalitetin dhe sigurinë. Shiriti i përparmë është një bazë e rehatshme për kuzhinierin; mban një distancë të sigurt nga tavolina e punës dhe kështu mbron nga përplasjet aksidentale me atë që qëndron në tavolinat e punës dhe në të njëjtën kohë dorezat.

Grillë Gazi

Grillë Gazi Gure LAVA
Mbulesa të jashtme dhe këmbë prej çeliku inox. Lartësia e tavolinës së punës e rregullueshme nga 840 në 900 mm. Maja me trashësi 2 mm. AISI 304 djegës çeliku i kontrolluar nga valvula e sigurisë dhe termocouple. Ndezja piezo. Temperatura e rregullueshme deri në 350 °C. Pajisja e rregullimit të lartësisë së rrjetës në dy nivele. Kanal me vrimë kullimi dhe sirtar dhe grumbullim të mbetjeve të yndyrës dhe mbetjeve. Sirtar i brendshëm për mbledhjen e mbetjeve të karbonit.
Fushë më e madhe, e zhytur e yndyrës në tavolinën e punës, aksesor më i lehtë për t'u pastruar dhe më i gjerë HUMIDIFIER për menaxhimin optimal të disa llojeve të gatimit. Rregullimi i lartësisë së skarës për trajtimin e llojeve të ndryshme gatimi 4 lloje grilash të disponueshme: mish, peshk, çelik inoks i përzier dhe gize e kthyeshme versioni mish/peshk. Ndryshimi i llojit të gatimit edhe në pajisjen GAS Grill / gur lavë, me aksesorë të dedikuar. Në versionet me gaz , fuqia rregullohet nga një trokitje e lehtë e ndryshueshme vazhdimisht për të përshtatur nxehtësinë e pllakës së nxehtësisë me llojin e gatimit.

Friteze EVO

Friteze Gazi ose Elektrike EVO
Tavolina e punës, rezervuari i gatimit dhe pulti i bërë nga AISI 304. Depo gatimi i derdhur me profil të brendshëm të rrumbullakosur. E pajisur me një ndarje të madhe përpara për zgjerimin e vajit dhe shkumave. Zona e madhe e ftohtë në pjesën e poshtme garanton integritetin e vajit të përdorur për më gjatë. Rivendosja manuale e termostatit të sigurisë. Filtri i heqshëm, shporta, kapaku dhe kolektori për rubinetin e shkarkimit të furnizuar. Këmbë të rregullueshme në lartësi prej çeliku inox. Vlerësimi i mbrojtjes IPX5. Versioni me gaz Djegësi inox jashtë rezervuarit. Temperatura e vajit rregullohet nga termostati. Versioni elektrik Rezistencë e blinduar në çelik inox AISI 304, brenda rezervuarit, i rrotullueshëm me mbi 90°.
Paneli i kontrollit me ekran me prekje 7" me rezolucion të lartë, i thjeshtë dhe intuitiv. Qarkullimi dhe filtrimi i vajit Mundësia e zgjedhjes automatike midis një përzgjedhjeje të recetave të paracaktuara dhe të testuara që mund të ruhen nga përdoruesi.