You are here:

KABINET FRIGORIFERIK ME 2 DYER

MODELI: US 137

 

Ofrojme modele te ndryshme, na kontaktoni per porosi ose per me shume informacion.

  • Çelik inox i jashtem / e brendshem
  • Izolimi me poliuretan ekologjik 7 cm në trup dhe 8 cm në fund
  • Kënde të rrumbullakosura HACCP
  • Grila të veshura me plastikë
  • Fletë çift çeliku inox për kontejnerët gastonorm
  • Këmbë inox të rregullueshme në lartësi
  • Dyert vetë-mbyllëse, çelësi terminal i cili bllokon ventilatorin kur hapet dera
  • Freon ekologjik
  • Sistemi i rrjedhjes së ajrit për shpërndarje uniforme të ftohjes